Hoogeindse markt

Overzicht kramen op de markt 2017

Onder het tabblad Kramen zijn alle kramen en stands te zien die op deze markt staan. Bovenin kan een keuze worden gemaakt welke kramen zichtbaar komen, handig is bv de knop NIEUW 2017. Standaard zijn alle kramen zichtbaar (knop ALLES).

Hoogeindse markt 2017

Over een week hopen we alweer de 19 Hoogeindse markt te mogen houden! Deze keer keer met een aantal nieuwe deelnemers: nieuwe en gebruikte auto’s, autorijschool en een portret- en groepsfotograaf!

Foto's van de Hoogeindse markt 2016 zijn te bekijken!

Via het tabblad Fotoalbums zijn de foto's van de Hoogeindse markt gehouden op 25 juni 2016 te zien. De albums zijn op 2 verschillende in te zien. Via de menukeuze Albums Nieuw! en via de keuzes per jaar.

Nieuwe website in de lucht

Vandaag heeft de website niet alleen een nieuw uiterlijk gekregen maar vooral de achterzijde is drastisch aangepast. De oude website was niet (goed) zichtbaar op smartphones en tablets. Deze site wel. Ook het tonen van de foto-albums was bij op de oude site zelf niet mogelijk maar was via een andere site geregeld. Nu is alles geïntegreerd in deze site zelf. Ook de Hoogeindse Kleding Zolder zal een grotere plaats gaan innemen op de site.
Excuses als er nog iets niet goed wordt weergegeven of werkt.

Nieuw: Hoogeindse Kleding Zolder

De Hoogeindse markt hoopt in het najaar te starten met verkoop van gebruikte kleding.